Panenku propustili z nemocnice. ‚Tátu jsem vyzvedl a odvezl domů,‘ vzkázal přes klub jeho syn

Legendárního fotbalistu Antonína Panenku po nákaze koronavirem propustili z nemocnice do domácího léčení. Mistr Evropy z roku 1976 byl minulý týden hospitalizován v nemocnici v Benešově, kde prodělal zápal plic a zároveň byl pozitivně testován na nemoc covid-19. Informaci přinesl klubový web Bohemians 1905.

Praha Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Antonín Panenka

Antonín Panenka | Foto: Michaela Danelová | Zdroj: iROZHLAS.cz

Nepříjemné chvíle prožil autor jednoho z nejslavnějších gólů fotbalové historie v minulém týdnu, kdy doma opakovaně zkolaboval a vyšetření u něj později odhalila nákazu novým typem koronaviru.

Bohemians: Legendární fotbalista Panenka je ve vážném stavu v nemocnici, potvrdil se u něj koronavirus

Číst článek

Později ho z nemocnice ve středočeském Benešově převezli do Prahy a ve středu dopoledne už mohl konečně opustit brány zdravotnického zařízení.

Tátu jsem dneska v 11 hodin vyzvedl v nemocnici a odvezl domů. Testy na covid už má naštěstí negativní, ale stále ho trápí ten zápal plic. Doktoři však uznali, že nemusí být v nemocnici, a propustili ho do domácího léčení,“ řekl pro klub jeho syn Tomáš.

Panenka, který oslavil loni v listopadu 71. narozeniny, si celosvětovou slávu zajistil vítězným „vršovickým dloubáčkem“ v závěrečném rozstřelu bělehradského finále mistrovství Evropy 1976 proti západnímu Německu.

Antonín Panenka byl dnes propuštěn z nemocnice do domácího léčení 💚

📰 bohemians.cz/article/22276/…

12:22 – 14. 10. 2020

45 794

mim Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme