Podepsaná figurka Hulka nebo večeře s Odenkirkem. Výtěžkem z aukce podpoří herci stávkující scenáristy

Známí američtí herci se rozhodli podpořit už několik měsíců stávkující hollywoodské scenáristy speciální aukcí, do které je možné se zapojit na serveru eBay. Nabídka je široká a obsahuje třeba večeři s Bobem Odenkirkem, protagonistou seriálu Better Call Saul (Volejte Saulovi), nebo klobouk hudebníka Toma Waitse.

Los Angeles Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Známý nápis na kopcích nad Hollywoodem

Známí američtí herci se rozhodli podpořit už několik měsíců stávkující hollywoodské scenáristy speciální aukcí, do které je možné se zapojit na serveru eBay | Foto: PD Photo.org

Cena za Waitsův podepsaný klobouk se aktuálně vyšplhala na více než 100 tisíc korun, finální částka bude známá v pátek, kdy dobročinná aukce končí. V nabídce dražených předmětů se nachází třeba i figurka Hulka, kterou podepsal samotný Mark Ruffalo, a plakát k seriálu The Stranger Things podepsaný jejich tvůrci, bratry Dufferovými.

Hollywood se zastavil. Ke stávce scenáristů se po neuspokojivém jednání přidaly i herecké odbory

Číst článek

K mání nejsou ale „pouze“ vzácné sběratelské předměty, ale i zážitky. Některé jsou omezené místem bydliště, třeba venčení psa s hercem Adamem Scottem, ale večeře s Bobem Odenkirkem se můžete odehrát i přes videochat, přičemž herec zaplatí jídlo z oblíbené restaurace úspěšného dražitele.

Část herců se zase rozhodla ukázat své výtvarné vlohy. Zatímco Lena Dunhamová ze seriálu Girls nabízí nástěnnou malbu, John Lithgow oceněný dvěma Oscary a několika Zlatými glóby akvarelem zvěční dražitelova psa.

Mezi dalšími nabídkami je například společný kurz keramiky nebo „existenciální rozhovor“ spojený s luštěním křížovky s Natasahou Lyonneovou. Aukci na platformě eBay pořádá charitativní organizace The Union Solidarity Coalition a peníze půjdou na zdravotní péči pro stávkující hollywoodské herce a scenáristy.

Alžběta Havlová, jar Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme