Není čas zemřít s Billie Eilish. Mladá zpěvačka napíše a nazpívá titulní píseň nové bondovky

Osmnáctiletá americká zpěvačka a skladatelka, vlastním jménem Billie Eilish Pirate Baird O’Connell, se stane nejmladší autorkou titulní písně k v pořadí pětadvacátému filmu o britském agentu 007 Jamesi Bondovi. Skladbu složí spolu se svým bratrem Finneasem a sama ji nazpívá.

Londýn Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Písně k filmům o Jamesi Bondovi v minulosti nazpívalo mnoho známých autorů. Osmnáctiletá zpěvačka se tak přidá k takovým jménům, jako je Adele, Madonna, Tina Turner, Louis Armstrong či Paul McCartney.

V pořadí 25. bondovka s názvem Není čas zemřít (No Time to Die) má premiéru už v dubnu letošního roku. Producenti museli v posledních týdnech ještě narychlo řešit přeobsazení postu autora filmové hudby.

‚Rozdíly v tvůrčím přístupu.‘ Producenti nové bondovky na poslední chvíli vyměnili autora hudby

Číst článek

Americký skladatel Dan Romer, který měl podle původních předpokladů mít soundtrack na starost, skončil kvůli „rozdílům v tvůrčím přístupu“. Na postu jej nahradil Němec Hans Zimmer.

Ve snímku se zřejmě naposledy objeví v roli Jamese Bonda Daniel Craig, který už roli agenta 007 ztvárnil čtyřikrát. Role padoucha se zhostil loňský vítěz Oscara za roli Freddieho Mercuryho ve filmu Bohemian Rhapsody Rami Malek. Ve svých rolích z předchozího filmu Spectre se vrátí i francouzská herečka Léa Seydouxová nebo Rakušan Christoph Waltz.

Bondovka Není čas zemřít se natáčela v Norsku, Londýně či italské Mateře. Režie se zhostil Američan Cary Fukunaga.

Podle AP natáčení filmu poznamenalo několik nepříjemností. Jeden z členů štábu utrpěl zranění při výbuchu během natáčení v britských studiích Pinewood Studios. Craig si zase během kaskadérského kousku na Jamajce zranil kotník a musel kvůli tomu podstoupit menší chirurgický zákrok.

Billie has written and will perform the theme song for the 25th James Bond film, #NoTimeToDie @James Bond

17:03 – 14. 01. 2020

15327 113708

jgr Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme