Čtvrt roku bez jediného startu a konec. Fotbalová Slavia se rozloučila s Nizozemcem Ihattarenem

Nizozemský fotbalista Mohamed Ihattaren skončil ve Slavii, aniž by za Pražany odehrál jediný soutěžní zápas. Vršovický prvoligový klub na svém webu uvedl, že se s dvaadvacetiletým ofenzivním záložníkem po vzájemné dohodě předčasně rozešel.

Praha Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Jednadvacetiletý Mohamed Ihattaren je v Nizozemsku stíhán kvůli ublížení na zdraví a vyhrožování z posledních dvou let

Jednadvacetiletý Mohamed Ihattaren je v Nizozemsku stíhán kvůli ublížení na zdraví a vyhrožování z posledních dvou let | Zdroj: Profimedia

Slavia Ihattarena angažovala v prosinci s cílem pokusit se oživit jeho kariéru. Někdejší velký talent a bývalý záložník PSV Eindhoven, Juventusu Turín či Ajaxu Amsterodam nehrál zápas od předloňského léta. V Edenu podepsal roční smlouvu s tříletou opcí a doháněl tréninkové manko. Do žádného utkání nezasáhl.

„Rozhodnutí ukončit kontrakt bylo učiněno ve vzájemné shodě. Hráč mimo jiné vyjádřil přání soustředit se na svou kariéru v rámci svého blízkého okolí a rodiny, Slavia ho v této volbě plně podpořila,“ uvedli Pražané.

Ihattaren má kontroverzní pověst. V lednu nizozemská média napsala, že půjde před soud kvůli ublížení na zdraví a vyhrožování z posledních dvou let. Slavia uvedla, že si vyžádá od hráče bližší informace. Dodala, že pokud by byl Ihattaren odsouzen za trestnou činnost, ve vršovickém klubu by nemohl pokračovat.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme