Kozí zmrzlina? Nesmrdí, je zdravá a lidé si po rozpacích dají i dva kopečky, říká výrobce
iRozhlas
"Největší zájem je o zmrzlinu ze syrovátky s příchutí granátového jablka. Mně třeba chutná karamelová, nově jsme teď udělali s příchutí rozinek v rumu, na kterou jsme dali balzamikové glazé, to je zajímavá kombinace," vyjmenovává zmrzlinář. | Foto: Dalibor Glück | Zdroj: ČTK
Zpět do fotogalerie
Aktuální fotogalerie
Požáry v Los Angeles
Tříkrálový průvod s velbloudy prošel starou Prahou
Vítání nového roku 2025 na Staroměstském náměstí
Zvířata v pražské zoo si pochutnala na neprodaných vánočních stromcích
Otužilci zaplnili Vltavu v rámci tradičního vánočního Memoriálu Alfreda Nikodéma
Rybova mše na hlavním nádraží v Praze
Výročí tragické střelby na Filozofické fakultě UK
Koberec před budovou OSN upozornil na porušování práv na Ukrajině
Slavnostní otevření katedrály Notre-Dame v Paříži
Pekelníci obsadili pražskou Čertovku
Fotograf Koudelka vystavuje cyklus Ruiny
Na Staroměstském náměstí začaly vánoční trhy
Zavřít
Popisek
Náhledy
Zoom
Sdílet na Twitteru
Sdílet na Facebooku
Sdílet na LinkedIn