Německá média píší, že Hložek odejde z Leverkusenu. Zájem mají velkokluby z Itálie nebo Leicester

Čeští fotbalisté Patrik Schick, Matěj Kovář a Adam Hložek získali s Leverkusenem první titul ve stodvacetileté historii a ukončil jedenáctiletou nadvládu Bayernu Mnichov. Poslední jmenovaný Čech je ale podle německých médií na odchodu z týmu čerstvého mistra. Informuje o tom deník Bild.

Leverkusen Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Český fotbalista Adam Hložek

Český fotbalista Adam Hložek | Foto: IMAGO sportfotodienst | Zdroj: Profimedia

Podle německého listu Bild má v Evropě Hložek pořád dobré jméno a je o něj na evropském trhu zájem. Bayer by exsparťana byl údajně ochotný uvolnit za 10 milionů eur. (do Německa se přitom stěhoval za 18 milionů eur).

Zájem o něj projevily dva římské kluby - Lazio Řím a AS Řím. Dotazovat se mají také anglické celky z druhé nejvyšší soutěže Leicester City a Leeds United, které bojují o postup do Premier League. Oba týmy jsou momentálně na postupových pozicích, Foxes druhou nejvyšší soutěž vedou a Leeds drží druhou příčku.

Konec jedenáctileté nadvlády Bayernu Mnichov. Leverkusen je poprvé v historii mistrem Bundesligy

Číst článek

Bývalá útočná opora pražské Sparty hraje za Leverkusen druhou sezonu a v nejvyšší soutěži plní spíše roli náhradníka. V tomto ročníku Bundesligy má zatím na kontě 22 zápasů a dva vstřelené góly.

Dalších deset zápasů si rodák z Ivančic u Brna připsal v Evropské lize a německém poháru, kde si připsal pět zásahů a dvě asistence.

Jednadvacetiletý ofenzivní hráč si navíc na začátku dubna na hřišti Unionu Berlín poranil kotník na levé noze a od té doby se na trávníku neobjevil.

Tomáš Petrilák Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme