Krejčí si zahrál pět minut při vítězství basketbalistů Oklahomy. Satoranský opět nenastoupil

Basketbalista Vít Krejčí odehrál v pondělním utkání NBA pět minut za Oklahoma City při vítězství na hřišti New Yorku 127:123 po prodloužení. Ve svém pátém zápase v zámořské lize si připsal jeden doskok, ke střele se nedostal. Tomáš Satoranský za San Antonio po výměně z Portlandu opět nenastoupil. Jeho nový tým prohrál 109:120 v Chicagu, v jehož dresu strávil lídr české reprezentace předchozí dvě sezony.

New York Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Oklahoma porazila Knicks v prodloužení

Oklahoma porazila Knicks v prodloužení | Foto: Andy Marlin-USA TODAY Sports | Zdroj: Reuters

V týmu Oklahoma City se dařilo především dvěma nováčkům. Jednadvacetiletý Tre Mann si 30 body vylepšil osobní maximum a o dva roky mladší Josh Giddey předvedl druhý triple double za sebou. Australský rozehrávač zaznamenal 28 bodů, 12 asistencí a 11 doskoků. Hráči Thunder uspěli po sérii pěti porážek.

První triple double v sezoně se povedl domácímu Juliusi Randleovi, který nasbíral 30 bodů, 13 doskoků a 10 asistencí.

Satoranský sledoval z lavičky výborný výkon DeMara DeRozana, který dovedl Chicago k vítězství 40 body. Tahoun Bulls dal alespoň 35 bodů v šestém utkání po sobě, čímž překonal klubový rekord legendy Michaela Jordana ze sezony 1996/97.

Nikola Vučevič připojil 25 bodů a 16 doskoků, Coby White nastřílel 24 bodů. Nejlepším střelcem San Antonia byl Lonnie Walker s 21 body.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme