Tenistka Krejčíková nadělila Koviničové kanára. Na turnaji v Madridu postoupila do třetího kola

Barbora Krejčíková postoupila na antukovém turnaji v Madridu do 3. kola. Sedmadvacetiletá tenistka, která plní ve španělské metropoli roli nasazené jedenáctky, porazila Danku Koviničovou z Černé Hory 6:3, 4:6, 6:0. V boji o osmifinále vyzve buď Kanaďanku Biancu Andreescuovou, nebo Číňanku Wang Si-jü.

Madrid Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Barbora Krejčíková na turnaji v Madridu postoupila do 3. kola

Barbora Krejčíková na turnaji v Madridu postoupila do 3. kola | Zdroj: Profimedia

Dvanáctá hráčka žebříčku Krejčíková vyhrála utkání za dvě hodiny a 20 minut. O rok starší Koviničovou porazila i podruhé a ukončila její sérii šesti výher.

Dvojnásobná vítězka předloňského Roland Garros získala první set díky čtyřem brejkům. Ve druhé sadě se Koviničová na servisu zlepšila, v páté hře prolomila servis Krejčíkové a duel vyrovnala. V rozhodujícím dějství však Češka nedala soupeřce šanci a nadělila jí „kanára“.

V Madridu v pátek půjde do akce ještě Marie Bouzková, která vyzve Aliaksandru Sasnovičovou z Běloruska. Již ve čtvrtek skončil ve druhém kole turnaj pro Petru Kvitovou, Markétu Vondroušovou, Lindu Fruhvirtovou i Karolínu Muchovou.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme